RSS Logo

Nagyon felkészült előadóval volt dolgunk átvenni a tanfolyam menetét. Csak mire érdekes lett volna, vége lett! Sajnos!! – Balog Jerne (számítógépes alapképzés)

 

Képzések listája

 • Képességfejlesztés ( 1 cikk )
  AddThis Social Bookmark Button
 • Nyelvi képzések ( 3 cikk )
  AddThis Social Bookmark Button

  „Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz”

  IV. Károly

     Manapság már elengedhetetlen fontosságú az a tény, hogy legalább egy idegen nyelvet tudjunk társalgási szinten használni úgy a munkahelyünkön, mint a mindennapi élethelyzetekben.

    Oktatóközpontunkban lehetőséget nyújtunk arra, hogy már az óvódáskortól egészen a nyugdíjas korosztályig , a teljesen kezdő szinttől a nyelvvizsgára való felkészítőig, mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő képzést.

  A hallgatók előzetesen egy írásbeli és egy szóbeli felmérésen esnek át, így mindenki a neki legjobban megfelelő csoportba kerül. A képzések mellett a hallgatókat nyelvvizsgákra is felkészítjük.

  A nyelvi képzés szintjei:

  A1 - Kezdő

  A2- Alapfok

  B1 - Középhaladó

  B2 - Haladó

  C1 - Felsőfok

  C2 - Felsőfok2


 • Számítógépes képzések ( 4 cikk )
  AddThis Social Bookmark Button

  Az informatika, a digitális írástudás ismerete napjainkban már elengedhetetlen feltétele annak, hogy lépést tartsunk azzal a fejlődéssel, ami korunkat jellemzi (élethosszig tartó tanulás).

  Képzéseink olyan alapokat adnak elsajátítóik számára, amelyekre nyugodtan lehet építeni az újabb és újabb ismereteket, és mindez lehetővé teszi a számítástechnikai műveltség magas szintre emelését. (Akár egy nemzetközileg elismert számitógép-használói bizonyítvány megszerzését is)

 • Továbbképzés ( 2 cikk )
  AddThis Social Bookmark Button

       Mai dinamikusan változó világunkban a folyamatos oktatás és képzés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az állandó technikai-technológiai fejlődéssel, jogi és műszaki előírásokkal, új kihívásokkal. A tudás alapú társadalom óriási szerepet tölt be egy ország versenyképességében és az innovációban, s a jól megalapozott szakmai ismeretek mind az egyes gazdálkodó szervezetek körében, mind pedig egyéni szakmai előmenetelünk szempontjából óriási értéket képviselnek.
      Korábban a felnőttképzés csupán azoknak a felnőtteknek a pótlólagos tanulását foglalta magába, akik a megfelelő életkorban nem tudták befejezni tanulmányaikat, mára azonban a felnőttképzés fogalma kibővült, jelentősége megnőtt. Az egyes szakterületekre technikai, műszaki és jogi értelemben is egy jelentős felgyorsulás vált jellemzővé, s ez magával vonzza bizonyos értelemben a tudáselavulást is, azaz ha valaki abbahagyja a tanulást, akkor nehezen tud lépést tartani a szakmában bekövetkezett változásokkal.
     Az egyéni hozzáállásnak és motiváltságnak óriási jelentősége van!

  Oktatóközpontunk együttműködő partnere a belgrádi "Božidar Adžija" Népegyetemnek.

  http://www.bozidaradzija.com/programski-centri/centar-za-permanentno-obrazovanje/kursevi-permanentno-obrazovanje.html


 • Szakmai képzések ( 3 cikk )
  AddThis Social Bookmark Button