RSS Logo

Nagy hiányt pótol. Még több programot kellene szervezni, haladó szinteken. – Andruskó Árpád (Angol nyelvképzés, honlapfejlesztés, Ecdl)

 

Archimedes 2010

AddThis Social Bookmark Button

Kattanj Rá Nagyi

AddThis Social Bookmark Button

2010. júniusában elindítottuk Kattanj rá nagyi programunkat, azon idősek részére, akik szeretnék elsajátítani a számítógép kezelését. A tanfolyam teljesen az alapoktól indul és mindenki számára érthető módon, gyakorlatiasan tanulható meg hogyan kell használni az operációs rendszert, az Internet lehetőségeit, az elektronikus levelezés fortélyait valamint hogy hogyan tudunk interneten keresztül ingyenesen beszélgetni külföldön élő rokonainkkal, ismerőseinkkel.

 

 

 

Csokinap -2010

AddThis Social Bookmark Button

A Csokoládé nap a 4-9 éves gyerekekről szól, önfeledt játék és szórakozás a szabadban csokival, édességgel egybekötve. 2010. augusztus 14-én, szombaton, második alkalommal rendeztük meg a Csokoládé napot. A tavalyi esemény nagy sikerén felbuzdulva folytatni akartuk ennek a nem mindennapi eseménynek a szervezését.

 

Bővebben: Csokinap -2010

 

Őszi utazás

AddThis Social Bookmark Button
Kreatív, szórakoztató és közvetlen hangulatú kikapcsolódás 4-7 éves gyerekeknek a szülők részvételével, sok-sok játékkal, ismerkedéssel, barátkozással, zenével, tánccal, mozgással.
A játékdélután a gyermek minden porcikáját megmozgatja: kezet, lábat, egész testet, érzékszerveket, fantáziát, gondolkodást.
És lesz csemege is! :-)
2010. október 15-én pénteken, Adán, míg 16-én, szombaton, Zentán megrendeztük díjtalan kreatív, szórakoztató és közvetlen hangulatú foglalkozásainkat 4-7 éves gyerekeknek a szülők részvételével, sok-sok játékkal, ismerkedéssel, barátkozással, zenével, tánccal, mozgással.
A játékdélután a gyermek minden porcikáját megmozgatta: kezet, lábat, egész testet, érzékszerveket, fantáziát, gondolkodást.
   

Karacsony 2010

AddThis Social Bookmark Button

Az Archimedes Oktatóközpont előadói és hallgatói egy nagy családot alkotnak. Ezért minden évben közösen megünnepeljük a Karácsony ünnepét.

 

Képes élménybeszámoló: 

 

Támogatás a zentai kórház gyerekosztálya számára

AddThis Social Bookmark Button

A Magyar Szó által is támogatott Kattanj rá Nagyi számítógépes alapképzésen 17 idős hölgy és úr vett részt. Mivel szerettük volna jótékony célokra felajánlani a bevétel egy részét, ezért a programnak egy jótékonysági felhívás is a része volt: a bevétel 10%-át a zentai Kórház gyermekosztálya kapja meg játékok és könyvek formájában.

 

Bővebben: Támogatás a zentai kórház gyerekosztálya számára